En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Entre els mesos de juny i juliol està prevista la realització de la tercera edició de la Mobile Week Catalunya i Llagostera serà una de les seus.

La Mobile Week Catalunya s’impulsa des del Mobil World Capital Barcelona i la Generalitat i té com a objectiu apropar la tecnologia a la ciutadania i ser un espai de reflexió i debat per impulsar l’empoderament digital a tots els nivells de la població.

L’edició prevista per aquest 2021 girarà al voltant de tres temàtiques, la protecció de la nostra privacitat i dades a internet, les habilitats professionals digitals que està demanat el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

A banda de Llagostera, a la demarcació de Girona també hi haurà tres municipis que en seran seu, Girona, Figueres i Riudellots de la Selva.

Per poder acollir la Mobile Week Catalunya, els municipis han de presentar un avantprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment, d’entre d’un i tres dies. Després experts de la MWCapital i del Departament de Polítiques Digitals i administració Pública de la Generalitat valoren les propestes i atorquen els emplaçaments de l’edició.

Segons ha explicat el regidor de Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Llagostera, Eduard Díaz, “Per a Llagostera és un orgull ser seu de la Mobile Week Catalunya. Plantejarem una programació basada en espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom”.

La recomanació del MWCapital als diferents territoris ha estat incloure propostes híbrides que contemplin activitats en format virtual i presencial.

En les pròximes setmanes s’anunciarà la programació per la jornada Mobile Week a Llagostera que es durà a terme durant la setmana del 5 a l'11 de juliol de 2021.

Vota el número 1

Pel 15 de desembre

COL·LABORADORS