En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una persona a l'Oficina de Promoció Econòmica de Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les principals consultes a l'Oficina de Promoció Econòmica de Llagostera que es van realitzar al 2020 estaven relacionades amb les gestions telemàtiques amb el SOC i el SEPE per part de persones que cercaven feina.

També a causa de la pandèmia es va incrementar l’interès en les subvencions derivades pels tancaments dels negocis a causa de les restriccions. Així mateix, i en menor mesura, es van realitzar atencions relacionades amb el turisme.

Segons ha detallat l'Ajuntament de Llagostera, es van atendre a més de 1.500 persones al llarg del passat 2020 a l'Oficina de Promoció Econòmica.

L’Àrea de Promoció Econòmica de Llagostera te la seva oficina a l’edifici de l’Estació i s’hi ofereixen diversos serveis tant per als veïns com per a les empreses del municipi. Ofereix orientació i assessorament laboral i professional, formació d’accés a l’ocupació, formació tècnic-professional, assessorament empresarial, informació turística, suport al comerç i gestió del mercat setmanal.

Segons detalla el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz, “Hem canviat l'enfocament de l'àrea per tal d'acostar-nos més als ciutadans i les empreses i poder dissenyar polítiques d'ocupació i de promoció local més efectives”.

Des de l’Àrea s’ha explicat que al llarg del 2020 es va promoure la cita prèvia, també es va obrir un canal de WhatsApp per a les persones usuàries de la borsa de treball i a més es van habilitar diferents perfils a les xarxes socials per fer arribar la informació a la ciutadania i a les empreses.

També es va incorporar un perfil tècnic especialitzat en prospecció d’empreses per establir una intermediació integral en el mercat de treball a Llagostera. Segons l’Ajuntament de Llagostera, comptar amb aquest tècnic ha permès tenir una borsa de treball consolidada i mantenir un contacte més proper i eficaç amb les empreses per gestionar les ofertes de llocs de treball.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS