En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La menor, que té 14 anys, va anar a presentar denúncia aquest diumenge al migdia a la comissaria que Mossos i Policia Local comparteixen a Salt.

Allà, l'adolescent va explicar que havia conegut un noi a través d'Instagram, i que havia quedat amb ell al pis que té a Girona ciutat.

Segons la denúncia, els dos van consumir alcohol i drogues a dins del domicili i van mantenir relacions sexuals.

Es desconeix si van ser consentides o no, però el Codi Penal ja tipifica com abús sexual mantenir relacions amb menors de 16 anys i ho castiga amb penes que poden arribar als 12 anys de presó. A més, també preveu condemnes –en aquest cas, d'1 a 3 anys de presó o bé una multa- a qui contacti amb menors a través d'internet o xarxes socials amb la finalitat de mantenir-hi relacions.

Després de rebre la denúncia de l'adolescent, els Mossos d'Esquadra que investiguen el cas van prendre declaració tant a la menor com a diversos testimonis.

Els Mossos d'Esquadra han detingut el jove aquest dilluns matí quan ha anat a declarar a comissaria de Vistalegre de Girona. Els mossos l'havien citat allà per prendre-li declaració després que la menor el denunciés.

El detingut és un noi bolivià de 27 anys, sense antecedents, i que viu a Girona. A més del delicte d'abusos sexuals, se l'acusa d'un altre contra la salut pública. El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.