En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més s’ha convocat a Llagostera el Concurs Literari de Sant Jordi, enguany la seva 26a edició. Com sempre hi ha establertes tres categories: infantil, juvenil i adult.

El que es pretén amb aquest concurs és promoure la creació literària en llengua catalana.

Pel que fa a la categoria infantil, s’inclouen tres subcategories. Infantil A (Cicle inicial) on les obres a presentar son contes il·lustrats on hi predomini la il·lustració sobre text. Infantil B (Cicle mitjà) amb dues opcions: la de conte il·lustrat i poesia il·lustrada. També hi ha Infantil C (Cicle superior) on hi ha dues opcions per participar-hi, amb narració i amb poesia.

Els premiats a la categoria infantil rebran un lot de llibres.

A la categoria juvenil també hi ha incloses tres subcategories, primer Cicle d’ESO, segon Cicle d’ESO i els nascuts entre el 2003 i 2004.

El premi a la categoria juvenil és val de 150€ per comprar llibres o còmics.

El Concurs Literari de Sant Jordi de Llagostera també incorpora la categoria d’adult. Aquí el treball a presentar ha de ser una narració de temàtica lliure escrita en llengua catalana. S’hi poden presentar aquelles persones majors d’edat.

El guanyador de la categoria d’adult rebrà una dotació econòmica de 600€ (sotmesos a retenció d’IRPF).

Les obres es poden entregar fins al 5 de març de 2021 a la Biblioteca Julià Cutiller. Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

L’entrega dels premis es farà com sempre el dia de Sant Jordi (23 d’abril). Els treballs guanyadors es publicaran als webs de la Biblioteca Julià Cutiller i de l’Ajuntament.

El Concurs Literari de Sant Jordi està organitzat des de l’Àrea de Cultura i la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera i amb el suport dels centres educatius del municipi.

L’any passat, a la 25a edició, es van rebre més de 700 treballs essent l’edició amb més participació.

D’altra banda, també s’ha engegat la 20a edició del Concurs de punts de llibre. Aquí hi ha un total de 3 categories: nens i nenes de 1r i 2n de Primària, per a 3r i 4t i per 5è i 6è.

El punt de llibre ha de ser de 20 cm de llarg per 6 cm d’ample, la tècnica ha de ser de dibuix i pintura i la temàtica és lliure. Es poden entregar fins al 5 de març de manera presencial a la Biblioteca Julià Cutiller. Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

És molt important que a darrere del punt hi constin el nom i els cognoms, l’adreça, la data de naixement, un telèfon de contacte i la categoria.

Els punts guanyadors seran utilitzats per a tots els serveis que presta la Biblioteca i els premiats s’enduran un lot de llibres, que es lliuraran durant el Dia de Sant Jordi.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS