En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Part de la plantació de marihuana que els Mossos van trobar a dins del xalet de Santa Cristina d'Aro. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra va descobrir la plantació de marihuana el dilluns passat. Al migdia, una dotació dels Mossos estava fent patrullatge preventiu per la urbanització Bell-Lloc de Santa Cristina d'Aro.

Els agents van passar per davant d'un xalet que tenia les portes obertes i de seguida van sentir fortor de marihuana.

Quan es van aturar, van veure que a l'interior de l'habitatge hi havia un home, que es va posar molt nerviós. Mentre els Mossos parlaven amb ell, van sentir un soroll fort a la zona del jardí. Hi va haver una mena d'explosió, que va originar un petit incendi.

Els Mossos van apagar el foc amb l'extintor que duien al cotxe patrulla i van avisar els Bombers perquè asseguressin la zona. Durant aquestes tasques, els agents van veure com a dins la casa hi havia una plantació de marihuana a ple rendiment. Va ser aleshores quan el jove va reconèixer que ell s'encarregava de cuidar les plantes.

Per això, els Mossos el van detenir per un delicte contra la salut pública. L'endemà, els investigadors van fer una entrada i escorcoll a l'habitatge.

A dins, van trobar-hi fins a 2.663 plantes de marihuana i van veure com tota la xarxa elèctrica estava connectada de manera fraudulenta. De fet, l'incendi del dia anterior l'havia provocat una sobrecàrrega.

Segons les estimacions de la companyia, la quantitat d'electricitat defraudada seria d'uns 43.000 euros. Per això, els Mossos també van acusar el detingut d'un segon delicte; en aquest cas, de defraudació de fluid elèctric.

L'arrestat és un jove italià de 32 anys, sense antecedents i que té domicili a Lloret de Mar. Va passar a disposició aquest dimecres davant el jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. Després de prendre-li declaració, el jutjat el va deixar en llibertat provisional.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS