En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'edifici Polivalent de Llagostera preparat per les eleccions al Parlament de diumenge. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El col·legi electoral a Llagostera ja s’ha adaptat a totes les mesures de seguretat per la jornada electoral de diumenge. Cal recordar que el punt de votació no serà a l’Institut si no que serà l’edifici Polivalent.

L’Ajuntament de Llagostera ja va informar que hi haurà un total de 9 meses per a les eleccions al Parlament, i que estaran diferenciades per colors, per tal de facilitar la seva localització i evitar aglomeracions.

Per saber a quina mesa s’ha de votar, des del consistori es manté activat un aplicatiu des del seu web, on només cal introduir el DNI i es sabrà el color de la mesa.

Per votar s’entrarà al Polivalent per la porta principal d’accés i es sortirà pels laterals i l'espai estarà ventilat en tot moment. També s’haurà de deixar la distància de seguretat tant a les cues com a l’hora de dipositar el vot i l’ús de la mascareta és obligatori.

D’altra banda es recomana portar el vot preparat de casa amb l'objectiu d’evitar aglomeracions en els punts de votació i reduir el temps dels electors durant el procés d'exercir el seu dret a vot. Tot i això hi haurà totes les paperetes al mateix col·legi electoral.

També cal recordar, tot i que no és una obligació, que es recomanen unes franges horàries per exercir el vot: de 9h a 12h els col·lectius de risc, de 12h a 19h els votants no pertanyents als col·lectius de risc ni en quarantena, i de 19h a 20h les persones en quarantena (contagiats, contactes estrets i sospitosos). Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual integrals d‘alta seguretat.

Les persones contagiades, contactes estrets i sospitosos hauran de dur un certificat de desplaçament per la crisi sanitària per la COVID-19 o document equivalent vigent amb la finalitat única de trencar el confinament obligatori per exercir el seu dret a vot.

Tota la informació sobre les eleccions es pot consultar el web www.parlament2021.cat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS