En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Generalitat ha obert el registre perquè les persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO o amb un contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària puguin rebre un pagament únic de 600€.

El període de sol·licituds estarà actiu fins al 25 de febrer a les 15h i es preveu arribar a 175.000 beneficiaris.

La inscripció al registre s'haurà de formular a través del Servei d'Ocupació de la Generalitat i serà l'únic tràmit necessari per a sol·licitar l'ajut. En aquest cas, l'ordre de presentació no es tindrà en compte per a l'adjudicació de les subvencions, si no que es prioritzaran aquells treballadors amb les rendes més baixes.

Els requisits per optar a la prestació són residir a Catalunya i estar afectat per un ERTO actiu a desembre de 2020, o bé ser beneficiari de la prestació extraordinària com a fix discontinu.

Per inscriure's al registre, no és necessària una signatura electrònica. Un cop tancat el registre, el Departament de Treball analitzarà la situació dels sol·licitants i, posteriorment, publicarà la resolució de la convocatòria i efectuarà el pagament a les persones beneficiàries.

En total, la Generalitat destinarà 105 milions d'euros a aquesta partida.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS