En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El portal de la plataforma de comerç en línia de la Diputació de Girona.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La plataforma de comerç en línia 'A casa en un clic' que la Diputació de Girona ha posat a disposició de tots els municipis de la demarcació ja compta amb 25 plataformes locals, 256 comerços i petits productors adherits i 132 usuaris registrats.

El projecte es va posar en marxa fa vuit mesos amb l'objectiu d'incentivar el consum de proximitat i afrontar els efectes produïts per la covid-19.

Del total de municipis que formen part d'aquest 'market place', el 62,5% tenen menys de 10.000 habitants i gairebé el 30% són de l'Alt Empordà. De fet, 24 de les 25 plataformes locals creades les gestionen ajuntaments del territori.

A més, Banyoles, Roses i Arbúcies són les tres plataformes que en tenen més. La Cerdanya és l'única comarca que ha creat una plataforma unificada per a tots els seus municipis.

'A casa en un clic' és un servei gratuït de la Diputació per a tots els ajuntaments de les comarques gironines que en vulguin fer ús. Aquesta eina en línia va néixer amb la finalitat que els comerciants i els petits productors tinguessin un espai que els dones visibilitat on poder oferir els seus productes i serveis, i que arribés amb facilitat als consumidors locals.

L'ens també dona suport a les entitats locals en la posada en funcionament i l’ús de la plataforma. Tot i això, cada municipi ha de gestionar el seu espai: continguts, registre d’altes i baixes d’establiments, entre d'altres.

Mitjançant la plataforma de comerç electrònic la ciutadania pot accedir diversos tipus d'establiments, especialment d’alimentació, restauració i botigues de tèxtil i de calçat. Malgrat això, també s’hi poden adquirir productes i serveis com classes de ioga, sessions d'esports nàutics o electrodomèstics.

Vota el número 1

Pel 7 de maig

COL·LABORADORS