En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El 16 de febrer diverses immobiliàries de Girona van comunicar als Mossos que hi havia una dona que es presentava a les agències interessada en llogar un pis i aportava nòmines falses.

Una vegada signava el contracte, no pagava ni les mensualitats, ni els subministraments. Quan la trucaven per demanar que abonés els diners, la dona presentava comprovants falsificats.

A més, rellogava les habitacions a coneguts seus i els demanava els diners per avançat.

L'estafadora també va agafar 2.000 euros d'una entitat del Gironès. Aprofitant que era la titular del compte bancari de la comissió de festes, la dona va fer dues transferències simulant que pagava dues factures a diferents empreses.

Els Mossos han descobert que la dona ja havia fet altres transferències fraudulentes al seu compte bancari. L'estafadora hauria entrat als comptes d'un company de pis seu i de dues exparelles per quedar-se'ls. A més, la dona també hauria furtat 1.000 euros d'un altre company de pis mentre aquest era fora.

Davant de totes aquestes evidències, els Mossos la van detenir el mateix 16 de febrer. Se la considera autora d'estafa, apropiació indeguda i falsificació de documents públics i haver estafat més de 21.000 euros.

La detinguda, una dona de 23 anys de nacionalitat romanesa i veïna de Girona i amb nombrosos antecedents, va passar el dia 17 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS