En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La UE Llagostera-Costa Brava i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit han iniciat converses per estudiar el trasllat del club a aquesta població del Baix Empordà.

Segons s’ha informat en un comunicat, les converses de moment es troben en un estadi molt embrionari.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) com des del club llagosterenc expliquen que “valoren positivament les oportunitats que el canvi de seu podria comportar per ambdues parts i és per aquest motiu que s’està avaluant”.

Segons es detalla des de l’Ajuntament de Torroella i l’Estartit “l’establiment del club al municipi representaria una gran oportunitat des del punt de vista de dinamització esportiva, promoció econòmica, desestacionalització, i projecció exterior de la destinació”.

El municipi del Baix Empordà recorda que el Camp Municipal de l’Estartit ja ha acollit partits de primera divisió femenina amb la UE l’Estartit, i per tant compta amb unes instal·lacions i una disponibilitat que es podria adequar a les necessitats del Llagostera.

Des del club llagosterenc expliquen que “el trasllat permetria créixer com a club professional, tant en l’àmbit social com en l’econòmic i garantir la seva viabilitat, en un nou entorn, al cor de la Costa Brava, amb tots els serveis que requereix un projecte esportiu i sòlid”. En el comunicat també destaquen que “valoren com a molt positiu la realitat esportiva i futbolística del municipi, amb la qual es poden generar sinèrgies molt enriquidores per convertir el nou projecte i el municipi en el referent del futbol professional a les comarques gironines”.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS