En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dijous al vespre, els veïns del passeig Pompeu Fabra es van reunir amb l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro al Teatre del Casino Llagosterenc.

La reunió participativa va servir per explicar les obres que s’han fet fins ara a aquesta zona del municipi.

S'han tret els aparcaments de sobre la vorera, s'ha retallat una part del voral del passeig per fer possible aparcar a la calçada, s'han fet nous els embornals i s'han plantat nous arbres (til·lers).

Ara, un cop aquesta actuació ja ha finalitzat, des del consistori es va informar que hi havia dues possibilitats, la primera, deixar definitivament arranjat el carrer de la zona baixa del passeig i asfaltar-lo, o bé, començar els mateixos treballs fets fins ara a la zona de dalt.

Els veïns van votar i per unanimitat van decidir fer les mateixes actuacions a la part on no s’ha actuat. Així doncs, un cop finalitzin les obres tampoc es podrà aparcar els vehicles sobre la vorera i s’evitarà que es malmeti i es podrà compaginar millor el trànsit amb els vianants, com també s’incrementaran els passos de vianants.

Està previst que les obres es licitin d’aquí a un mes. El pressupost aproximat és de 60.000€.

Durant la reunió, l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, es va comprometre a que en el pròxim pressupost (2022) hi haurà una partida per arranjar definitivament els dos carrers que passen paral·lels al passeig Pompeu Fabra.

Vota el número 1

Pel 23 d'abril

COL·LABORADORS