En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest dilluns 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Llagostera s’ha adherit al manifest de la campanya #SomCorresponsables #Som8deMarç de la Generalitat.

Des del consistori destaquen que es vol donar suport i reconeixement als moviments feministes i les seves importants aportacions a la societat i per als drets de les dones.

Segons expliquen “la igualtat entre homes i dones és un dret fonamental a garantir en una societat que ho exigeix. És un valor i un element clau per l’eradicació del sistema heteropatriarcal adrocèntric i sexista imperant que ens oprimeix, ens violenta i ens discrimina”.

Enguany, la lectura del manifest no es realitza durant cap acte presencial, sinó que que s’ha adaptat al context actual per la pandèmia i s’ha fet de manera virtual.

Diversos representants dels grups polítics a l’Ajuntament (ERC, CUP-Alternativa per Llagostera, Junts per Llagostera i el PSC) han enregistrat la lectura del manifest que es pot veure en un vídeo. També el pots llegir AQUí.

D’altra banda, dies enrere des de l’Ajuntament es va fer una crida als llagosterencs i llagosterenques a participar en un vídeo sota el nom de “Llagostera feminista” on es demanava que es participés posant-se el mocador de “Llagostera feminista” al coll i escriure en un full la resposta a la pregunta “Què és per tu el feminisme?”, amb una sola paraula.  Aquest dilluns ja s’ha publicat i en pots veure el resultat AQUÍ.

També s'han organitzat diverses activitats al municipi, les primers s'han realitzat al llarg d'aquest passat cap de setmana, com la representació de l'obra de teatre "Isabel cinc hores", un taller de rap i l'espectacle teatral "Degenérate mucho".

Però encara en queden algunes de pendents, en concret actes com l'hora del conte "Contes de rosa i blau" a càrrec de A. Mercader. Una activitat que es realitza de manera virtual i es pot vistualitzar a través del canal de Youtube de l'Ajuntament fins al 14 de març. També hi ha prevista la "Cursa de la dona", en concret del 13 al 21 de març i per participar-hi cal fer una inscripció per internet.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS