En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó. / Foto: Jordi Bedmar (Govern)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

"Si les dades són com les dels darrers dies, ben aviat podrem començar a revertir el confinament comarcal i els temes de mobilitat" ha dit la portaveu del Govern, Meritxell Budó.

Així de confiada s'ha mostrat en parlar dels canvis en les restriccions que el Govern prepara a pocs dies de la Setmana Santa.

Tot i aquesta bona predisposició a deixar només actiu el perímetre català, Budó tampoc dona res per fet fins que "les autoritats sanitàries recomanin" aixecar aquestes mesures.

"Tot apunta que les dades ho permetran, esperem, sembla que tenim la cadena de contagis controlada, i podrem fer passos endavant i un és aquest, permetent moure's per dins de Catalunya", ha comentat en roda de premsa, després de la reunió del Consell Executiu.

A més, ha obert la porta a que la gent pugui entrar i sortir de Catalunya també sempre que sigui "per a visitar familiars i persones properes", com ja es va permetre durant els dies més assenyalats de Nadal. "Està sobre la taula, s'ha d'estudiar", ha matisat, deixant clar així que la mesura no era definitiva.

I és que Budó ha marcat prudència en reiterar que "en funció de les dades epidemiològiques hi haurà una mobilitat o altra" durant aquesta propera Setmana Santa.

Amb tot, entre dimecres i divendres s'ha de tancar la nova resolució del Procicat que entrarà en vigor dilluns i s'haurà de veure si la relaxació de les mesures s'aplica ja la setmana vinent o la següent. "Entenem que aixecar el confinament comarcal és necessari el més aviat possible", ha dit.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS