En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

D'esquenes, el veí de Cassà de la Selva condemnat per abusos sexuals. / Foto: Marina López (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El cas que ha arribat a judici aquest dijous a la secció tercera de l'Audiència de Girona va tenir lloc el 12 d'abril del 2019.

Segons recull l'escrit de la fiscalia i de l'acusació particular encapçalada pel lletrat Óscar Álvarez, el processat estava pintant a casa seva, a Cassà de la Selva, acompanyat per la seva parella, una amiga i la seva filla, que llavors tenia 17 anys.

Aprofitant un moment que es va quedar sol amb la menor, li va fer un petó als llavis. Més tard, li va dir a la víctima que havia d'anar a buscar la seva filla amb cotxe i li va demanar que l'acompanyés.

Segons l'escrit de les acusacions que el processat ha subscrit, durant el trajecte van fer una primera parada en un domicili de Girona. Un cop allà, va portar la menor a una habitació i li va ensenyar objectes sexuals, "explicant-li com es feien servir". La víctima es va quedar paralitzada "pel temor a qualsevol reacció de l'acusat". Finalment, van marxar del domicili i van anar a buscar la filla del processat.

Van continuar el recorregut fins a Maçanet de la Selva. "Un cop l'acusat va deixar la seva filla, va tornar amb el vehicle cap a Cassà de la Selva, quedant-se de nou sol amb la menor, i, durant el trajecte, li va ensenyar vídeos pornogràfics", afegeixen les acusacions. Mentre li ensenyava els vídeos, li va fer tocaments.

Abans d'arribar a Cassà, el processat va aturar e vehicle en una zona separada de la carretera i "es va abaixar els pantalons, mostrant-li el penis a la menor". Segons les acusacions, li va demanar a la víctima que li fes tocaments i "ella va accedir perquè li feia por la seva reacció si no se sotmetia a la seva voluntat".

Seguint l'acord del fiscal, l'acusació particular i la defensa, el tribunal l'ha condemnat de viva veu a 2 anys de presó per un delicte d'abusos sexuals amb una atenuant de reparació del dany. A més, no es podrà apropar a menys de 100 metres de la víctima durant 2 anys.

Com que no té antecedents i es compleixen els requisits legals, l'acusat no haurà d'entrar a presó amb la condició de no delinquir durant un termini de 2 anys i abonar els 1.000 euros d'indemnització que queden pendents.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS