En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha afirmat que reobrir els bars i restaurants en l'horari de vespre-nit per oferir sopar és una de les mesures que s'han de començar a posar sobre la taula.

Budó dona de marge els pròxims 15 dies de vigència de les normes que han entrat en vigor aquest dilluns per planificar de quina manera es pot avançar en la desescalada.

Així doncs, amb l'horitzó del 29 de març, just a l'inici de la Setmana Santa, Budó planteja valorar mesures com allargar l'horari de la restauració i, de retruc, que el toc de queda sigui a les 23 hores, una hora més del que és actualment.

Preguntada per si d'aquí 15 dies es prorrogarà la situació que entra en vigor avui de mobilitat entre comarques, Budó dona per fet que serà així "si no hi ha un daltabaix o es dispara una quarta onada". I ha afegit que es tracta d'una mesura pensada per no fer passos enrere.

En canvi, la portaveu del Govern creu que no estarà sobre la taula la possibilitat de reobrir el sector de l'oci nocturn. En aquests cas, Budó creu que, quan arribi el moment, s'ha de treballar "de quina manera" es podrà reprendre aquest sector. I ha apuntat a la possibilitat que la població s'hagi de fer algun tipus de test per assistir a certs espectacles.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS