En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un agent amb algunes de les bosses que contenien els cabdells de marihuana. / Foto: CNP

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informa el El Cos Nacional de Policia (CNP), l'organització internacional cultivava ella mateixa la marihuana que després enviava cap a França.

La policia va començar a seguir la pista d'aquest grup el mes de novembre passat, després de rebre diverses trucades i avisos de ciutadans alertant-los que en dues cases de la urbanització Serra Brava de Lloret de Mar hi hauria plantacions vinculades amb el narcotràfic.

L'operatiu per escapçar el grup es va precipitar després que els agents detinguessin 10 persones 'in fraganti'. Alguns d'ells estaven fent una transacció de diners, mentre els altres estaven carregant bosses plenes de cabdells de marihuana als seus vehicles.

Arran d'aquestes detencions, els investigadors de la brigada de Policia Judicial de Girona, juntament amb agents del CNP de la comissaria de Lloret, van fer una entrada i escorcoll a dins d'un dels habitatges.

Hi van trobar una plantació de marihuana, 13,06 quilos de cabdells preparats per ser distribuïts, 42.000 euros en efectiu i una arma de foc.

Segons informa la policia espanyola, el grup havia distribuït la plantació en diferents estances de la casa (en funció de quin fos l'estadi de creixement de la marihuana). A més, en aquesta habitatge de la urbanització Serra Brava la xarxa també s'encarregava de preparar la droga per a la seva distribució.

L'organització també havia punxat la llum de l'habitatge i agafava l'electricitat directament de l'estesa general. Dels 10 detinguts, el jutjat n'ha enviat 9 a presó.

El CNP informa que, comptant aquest de Lloret de Mar, el cos ja ha desmantellat 6 cultius de marihuana a les comarques gironines en tan sols un mes.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS