18
Dim, Maig
40 Articles Nous

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Procicat ha aprovat aquest dijous la pròrroga de les restriccions vigents fins al 9 d'abril (inclòs) i hi afegeix les restriccions específiques per a Setmana Santa aprovades per la Interterritorial de Sanitat.

Aquestes mesures són d'obligat compliment per a totes les comunitats autònomes del 26 de març al 9 d'abril a tot el territori.

Les trobades podran ser de 4 persones com a màxim en espais públics tancats, i de 6 persones com a màxim en espais públics oberts, i  no es podran fer reunions socials en domicilis particulars, on només hi pot haver les persones convivents.

A més, no es podrà viatjar entre comunitats autònomes, excepte a les Balears i les Canàries. El toc de queda a Catalunya es manté entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que tot i la pròrroga, s'aixeca la prohibició d'obrir fires i atraccions no permanents.

El Procicat ha aprovat també que les persones de bombolles diferents poden viatjar en qualsevol tipus d'autocar, tant si és d'una línia regular com si el servei és discrecional.

D'altra banda, el Procicat ja ha donat llum verda al pla específic per a la diada de Sant Jordi a Catalunya. La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, n'han signat l'aprovació, elaborada coordinadament entre la conselleria de Cultura i els gremis d'editors, llibreters i floristes de Catalunya.

La celebració es farà a tots els municipis amb una "mirada descentralitzadora", segons la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i s'allargarà els dies previs i posteriors al 23 d'abril per "esponjar" l'activitat. Les parades se situaran en espais perimetrals a l'aire lliure, amb control d'accés i parades professionals al carrer. També estableix un protocol específic per a les signatures d'escriptors, prioritzant-ne la petició prèvia.

Vota el número 1

Pel 21 de maig

COL·LABORADORS