En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Diversos participants d'una activitat de jocs tradicionals durant el Vívid del 2019. / Foto: Patronat de Turisme Costa Brava-Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival de l'enoturisme a la Costa Brava, el Vívid, posa en marxa aquest cap de setmana la seva 7a edició amb un mes d'activitats.

El festival de l'enoturisme, que no es va poder celebrar l'any passat, s'ha reinventat en aquesta 7a edició per adaptar-se a les limitacions derivades de la covid-19.

La majoria dels esdeveniments ofereixen aforaments que van de les 4 a les 20 persones i s'engegarà la programació amb prop del 70% de les entrades venudes.

La iniciativa compta amb una seixantena de propostes amb activitats de petit format, a l'aire lliure i amb aforament limitat.

Una de les activitats que ha despertat més interès és l'activitat «Esmorzars gastronòmics entre vinyes», que tindran lloc a una vintena de cellers de la Ruta del Vi DO Empordà, amb la participació dels xefs del col•lectiu gastronòmic de la Cuina de l'Empordanet. De la vintena d'esmorzars, n'hi ha vuit que ja han esgotat les entrades i set més que ofereixen les últimes places.

Així mateix, les activitats d'enoturisme actiu també han estat les més demandades pels participants del festival, especialment les passejades a peu, en bici o en caiac maridades amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

El festival estrena també aquest cap de setmana la seva programació a distància amb un taller per aprendre a fer vinagre casolà. La programació a distància inclou una desena de propostes, com ara les visites guiades virtuals a espais patrimonials vinculats al vi com els monestirs de Sant Pere de Rodes i Sant Quirze de Colera o al castell de la Trinitat de Roses.

La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com del centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS