En directe: Top 25 - Llista èxits

 Llagostera Ràdio on-line

El camió que circulava amb excés de pes a Llagostera. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han denunciat administrativament el conductor d'un camió de transport especial per circular amb excés de pes a Llagostera.

El vehicle, que transportava una màquina de grans dimensions, duia 25.000 kg més de pes del que tenia autoritzat.

Els fets van passar dilluns cap a les 6 de la tarda quan els agents van veure circulant per la C-65 el camió. Els mossos el van aturar al voral de la via per demanar-li el carnet, la documentació del vehicle i fer-li el pesatge del transport.

Quan van pesar-lo, van comprovar que pesava 135.600 kg quan l'autorització de la Direcció General de Trànsit només li permetia circular amb un pes de 109.741 kg. Els agents el van denunciar per excés de pes i per incomplir l'autorització de la DGT. L'import de les dues denúncies suma un total de 4.500 euros.

Després de detectar la infracció, els agents van acompanyar el vehicle fins a l'entrada de Platja d'Aro, on la Policia Local es va encarregar de fer l'acompanyament fins al lloc on el camió havia carregat la màquina. Allà va queda immobilitzat pels mossos fins que es va restituir la situació amb un altre articulat.