En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple Juvenil de Llagostera d'aquest dimarts. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest dimarts, els alumnes de l’Institut de Llagostera han participat al Ple Juvenil a l’Ajuntament.

És una iniciativa que s’impulsa des de les regidories de Joventut i Educació de Llagostera, juntament amb els centres educatius.

Els alumnes participants, han pogut realitzar diverses preguntes a alguns dels regidors de l’Ajuntament de Llagostera. Durant el Ple han formulat preguntes sobre l’ús de les energies renovables, reforçar la seguretat, el canvi d’ubicació del mercat, l’afectació de la pandèmia a l’economia del municipi, la conscienciació sobre la igualtat i el col·lectiu LTGBI+, tot i que la pregunta estrella ha estat si aquest 2021 es podrà celebrar la Festa Major.

Els alumnes que han fet de regidors han estat la Ruth Remus, en Jofre Villena, en Fèlix Llinàs, e Bru Postigo, la Nerea Luque i la Maria Gutiérrez, mentre que l’Edgar Alonso ha fet les funcions de reporter. Pel que fa als representats del Ple Municipal hi ha participat l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, els regidors de l’equip de govern Enric Ramionet i Silvia Fa i els regidors a l’oposició Pilar Aliu i Àlex Maqueda.

El Ple Juvenil es pot veure íntegrament al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS