En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El camió amb dues retroexcavadores amagades a l'interior. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 35 anys de nacionalitat romanesa per set infraccions de trànsit a la Bisbal d'Empordà.

El camioner no tenia llicència comunitària. A més el van denunciar per cabotatge, ja que portava més d'un mes treballant a l'Estat, per conducció ininterrompuda, per no lliurar un albarà de càrrega, per tenir la revisió del tacògraf caducada, per no tenir paper per imprimir i una última per portar un dels pneumàtics completament llis.

A més, a dins del camió hi havia dues retroexcavadores i més material per cometre l'estafa de falsos operaris de paviment.

L'estafa de fals operari del paviment consisteix en què una empresa ofereix el servei d'asfaltatge de camins a particulars i empreses amb un preu molt inferior al de mercat. Quan el client contracta l'obra, els operaris pavimenten el terreny en qüestió i en acabat li exigeixen que pagui una quantitat molt superior a l'acordada inicialment. Si els clients no accedeixen a fer el pagament, els operaris els amenacen per diferents vies fins que acaben abonant la quantitat final. Els operaris argumenten treballar per una empresa irlandesa, tot i que són de nacionalitats diferents.

Els agents van traslladar el vehicle fins a la comissaria de la Bisbal d'Empordà i van demanar a una patrulla de trànsit que els fes una inspecció per veure si complia la normativa de transport terrestre. Aquesta inspecció es va saldar amb les set denúncies al camioner per valor de 9.904 euros i el vehicle immobilitzat fins que es paguin totes les sancions.