En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

La Policia Nacional enduent-se els dos detinguts. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informa la Policia Nacional, la plantació 'indoor' de marihuana creixia en un xalet allunyat del nucli urbà de Calonge i Sant Antoni.

Les dues persones que han estat detingudes havien llogat l'habitatge amb l'objectiu de passar desapercebuts i evitar que algú pogués descobrir-los.

Però no va ser així, perquè en un operatiu conjunt, la Policia Nacional i la Policia Local van desmantellar la plantació i els van arrestar a tots dos.

El xalet on els dos homes cultivaven la droga és de grans dimensions. I de fet, l'havien condicionat perquè hi creixessin totes les plantes de marihuana possibles. De fet, la plantació ocupava totes les habitacions de la casa excepte una (que era la que els dos arrestats feien servir per viure).

En total, la policia ha comissat més de 600 plantes de cànnabis, amb un pes aproximat d'uns 10 quilos, que es trobaven als primers estadis de creixement. A més, els dos homes havien muntat a consciència tota la infraestructura necessària per obtenir una collita exprés.

Perquè, a banda de les plantes, els agents van comissar nombrosos aparells. Entre d'altres, 123 làmpades, 52 ventiladors, 5 extractors d'aire, 12 estacions meteorològiques (per controlar la temperatura) i més de 80 litres de fertilitzants.

Als dos detinguts se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública i d'un altre de defraudació de fluid elèctric (perquè s'havien enganxat il·legalment a l'escomesa general).

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS