En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un home de 28 anys, nacionalitat algeriana i resident a Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i atemptat contra els agents de l'autoritat.

El cos va ser alertat del robatori i en localitzar l'home va començar una persecució. Un agent va demanar a un ciutadà una bicicleta del servei públic Girocleta per perseguir l'home, quan aquest intentava sortir corrent de la vora del riu sense aconseguir-ho.

Va ser a les dues de la tarda de dijous passat quan els agents de la comissaria de Girona van rebre l’avís que una dona gran havia patit una estrebada amb violència de la seva bossa de mà mentre era a dins del seu vehicle, al carrer Mare de Deu de Fàtima. Una testimoni va informar de la direcció de la fugida i la descripció de l'autor.

Una patrulla que feia recerca pel carrer Progrés va trobar un individu que concordava amb la descripció i caminava acceleradament, mirant enrere. Quan l’home va veure els agents, va començar a córrer fins al carrer Güell, on l’esperava una altra patrulla de Mossos per interceptar-lo. En aquell moment, l’home va saltar un desnivell d’uns cinc metres per continuar fugint per la vora del riu.

En atrapar-lo a la zona de les hortes, amagat entre uns matolls, l'home va agredir els agents i els va causar ferides lleus. En l’escorcoll li van localitzar batorirouna targeta del banc i diners en efectiu que el detingut va afirmar que eren seus.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar presó provisional.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS