En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Nova edició del Ple Infantil a l’Ajuntament de Llagostera, aquest dimarts ha estat el torn dels alumnes de les escoles Puig de les Cadiretes i Lacustària.

En concret hi ha participat els alumnes de 5è. El Ple Infantil d’aquest 2021 s’ha realitzat telemàticament i s’ha pogut seguir des del canal de YouTube de l’Ajuntament.

Els alumnes de les dues escoles van treballar prèviament la seva participació amb un dossier informatiu i de les activitats proposades pels seus docents. A més també es va realitzar una visita al consistori per poder conèixer la història de l’edifici, conèixer algunes curiositats i visitar la sala de Plens.

Els participants a aquest Ple Infantil han pogut realitzar diverses preguntes i fer demandes, com per exemple han demanat una font al parc de “la tirolina”, posar semàfors a alguns punts del municipi on la circulació és complicada, fer una setmana gastronòmica amb un concurs de cuina, millorar la cobertura WIFI de l’Ajuntament perquè sigui accessible a tot el municipi, que els vehicles del consistori siguin elèctrics, crear una zona segura d’entrenament de parkour, entre moltes d’altres.

Per part de l’Ajuntament hi ha participat l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, la regidora d’Educació, Joventut i Esports, Sílvia Fa, el regidor de Cultura i Comunicació, Enric Ramionet i també els regidors a l’oposició, Pilar Aliu (Junts per Llagostera) i Àlex Maqueda (PSC).

Pots recuperar aquest Ple Infantil al canal de YouTube de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS