En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest 2021 Llagostera torna celebrar la Festa Major després de que l’any passat s’hagués de suspendre.

Tot i això, les restriccions fan que no pugui ser tal i com la coneixem, per aquest motiu s’ha preparat una programació adaptada a la situació actual, amb concerts, exposicions, teatre, xerrades, entre d’altres.

La Festa Major de Llagostera es realitza del 21 al 25 d’aquest mes de maig i l’encetarà a les 18h la presentació dels nous Hereu i Pubilla 2021 a la plaça del Castel. Com és habitual hi haurà també el repic de campanes (18.30h) i seguidament es farà el pregó (19h) i serà virtual. Es podrà seguir al canal de YouTube de l’Ajuntament de Llagostera i anirà a càrrec de l'anterior Comissió de Festes "All day, all night".

Pel que fa als concerts, es faran tots a l’exterior a un escenari està ubicat darrera del Pavelló (zona esportiva) amb un aforament limitat de 500 persones. Aquí hi haurà les actuacions de Doctor Prats (21 maig 20h), Balkan Paradise Orchestra (22 maig 20h), El Pot Petit – entrades exhaurides - (24 maig 12h) i l’orquestra Montgrins (24 maig 20h). L’entrada te un cost de 5€. Per als concerts que encara quedin entrades disponibles, a partir d'una hora abans hi haurà habilitada una taquilla per poder comprar-la.

La Festa Major també tindrà un espectacle de teatre, en concret a càrrec de Quim Masferrer amb l’obra “Bona Gent”. Es farà el diumenge 23 de maig a les 20h a l’escenari exterior i les entrades ja estan exhaurides.

La programació també inclou diverses exposicions. La 30a Exposició de Flors, els treballs dels alumnes de l’escola de Belles Arts, punta al coixí i els ràfecs pintats.

Altres actes que es duran a terme son el 51è Concurs Infantil de Dibuix Ràpid, sardanes amb La Bisbal Jove i amb l’orquestra Montgins, la presentació de la nova secció del Casino d’amics del vi, la cervesa i els destil·lats, també un taller familiar per pintar petits testos de ceràmica negra de Quart, una pujada al campanar, un escape Room a l’Espai Jove, entre altres.

Pots consultar la programació AQUí.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS