En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ja es poden demanar les ajudes per a participar als casals de lleure, al campus esportiu, per material escolar i sortides i activitats extraescolars de Llagostera.

L’Ajuntament ja ha obert la convocatòria per aquestes ajudes, que es poden demanar fins al 13 de juny.

Pel que fa als casals i campus d’estiu i a les activitats extraescolars, se subvencionen aquelles activitats que es realitzin al municipi i estiguin organitzades per l’Ajuntament o per les entitats.

També són objecte de subvenció el material escolar i les sortides de l’alumnat de l’Escola Lacustària, l’Escola Puig de les Cadiretes o l’Institut de Llagostera. Contràriament, no són subvencionables les matrícules, fitxes federatives, quotes de socis i equipacions i material.

La relació de casals de lleure i campus previstos per aquest estiu són: el Campus Base Llagostera, el Campus de futbol UE Llagostera-Costa Brava, el Campus esportiu i de lleure, el Curset de natació, el Casal Parroquial i els Casals matins d’art.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de juny presencialment al Servei d’Atenció Ciutadana (passeig Romeu, s/n), de dilluns a divendres 9 a 13 h, o bé telemàticament.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS