En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Calella de Palafrugell recupera la tradicional Cantada d'Havaneres després que l'any passat la covid-19 obligués a suspendre-la.

Ara, aquella 54a edició es farà el dissabte 3 de juliol. La platja del Port Bo es convertirà, com sempre, en un auditori.

Però en comptes dels 1.500 espectadors que s'hi podien asseure, ara aquest aforament es veurà reduït a la meitat.

Des de l'Ajuntament de Palafrugell han explicat que, d'entrada, hi haurà un aforament del 50% però que més endavant estudiaran si s'amplia. Això sí, les cançons marineres i de taverna hi tornaran a sonar a partir de les deu de la nit.

El grup degà de la Cantada, Port Bo, pujarà a l'escenari acompanyat de la Cobla Els Montgrins. També hi actuaran Els Cremats, Peix Fregit i Ultramar.

L'organització ja alerta, però, que arran de la situació epidemiològica no s'instal·laran pantalles gegants a les platges (des d'on milers de persones seguien la cantada) ni tampoc se celebrarà el mercat d'artesans.

A més, de moment, no se sap si es podran fer els concerts d'a prop, que omplen les tavernes de Calella després de la cantada. "Estan pendents de confirmar", indica l'organització.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS