En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb l’objectiu de gaudir de la gastronomia de Llagostera a petit preu, s’ha organitzat la primera edició de l’Atapa’t.

Es tracta d’una ruta de tapes a Llagostera. Tothom que ho desitgi podrà gaudir d’un assortit de tres tapes a diversos bars del municipi al preu de 3€ i organitzat des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera.

Per cada tapa que es faci a un dels establiments participants, es segellarà la targeta Atapa’t, i un cop s’hagi aconseguit sis segells, s’entrarà a un sorteig per un sopar per a dues persones a un dels restaurants del municipi.

Els bars participants son el Casino Llagosterenc, Plan B, Cal Negre, La Vegavana, el Mexicà i el Bar Restaurant El Passeig.

D’altra banda, l’Atapa’t també està lligat al Festival Espurnes de Llagostera, que es realitza aquest cap de setmana (4 al 6 de juny) al nucli antic. En aquest sentit es repartiran 200 vals durant els tres dies del festival per poder aconseguir tapes gratuïtes als bars adherits a aquesta campanya gastronòmica.

Aquesta primera edició de l’Atapa’t es realitza tots els caps de setmana de juny, en concret del 12 i 13, 19 i 20 i 26 i 27 de juny.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS