Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llagostera, juntament amb el Consell Comarcal del Gironès han començat a dissenyar un protocol per abordar les violències masclistes a espais públics d’oci a Llagostera.

Aquest document s’està treballant conjuntament amb diversos agents del teixit social de Llagostera, com les àrees de Joventut, Serveis Socials i Esports de l’Ajuntament de Llagostera, també amb la Policia Local, l’Institut, l’Esplai Papu Tisores, la Fundació Ramon Noguera i els pubs i bars del municipi.

L'objectiu és comptar amb un suport per intervenir en les situacions de violència masclista a les activitats d’espai i oci, i comptar amb l’assessorament especialitzat d’una empresa externa en matèria d’igualtat.

De moment, s’ha dissenyat una enquesta dirigida als llagosterencs per tal de conèixer la seva opinió i experiència sobre aquest tema. Es pot respondre AQUí. Aquesta enquesta és anònima i confidencial i es demana que es contesti amb sinceritat. S’hi pot accedir fins al 18 de juny.

Aquest Pla que s’està desenvolupant s’emmarca dins el “Programa d’assessorament a ens locals per a l’elaboració i implementació de protocols per l’abordatge de les violències masclistes en espais públics d’oci” de la Coordinació Territorial de Joventut de Girona.

Per ara, es durà a terme a Llagostera i un cop estigui aprovat, la intenció es implementar el pla als municipis de la comarca del gironès.