En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A partir d’aquest cap de setmana (12 i 13 de juny) i durant els dos darrers (19 i 20 i 26 i 27 de juny), es realitzarà a Llagostera la primera edició de l’Atapa’t.

Una ruta de tapes que te per objectiu gaudir de la gastronomia local a petits preus a diversos bars i restaurants del municipi.

Els participants podran gaudir d’un assortit de 3 tapes a un preu de 3€ cada tapa.

Pel que fa als establiments participants hi ha el Casino Llagosterenc, Cal Negre, La Vegavana, El Passeig, Plan B i el Mexicà.

Es podran degustar tapes d’escalivada amb formatge del Mas Borni, taco estiuenc d’alvocat, patates fregides amb ous de Llagostera, croquetes de calçots de Llagostera amb salsa romesco, mini hamburgueses amb ceba cuita, bacó formatge i ou de guatlla o favetes amb pernil vegetal, entre d’altres.

Segons ha detallat el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz, "Cada tapa incorpora, com a mínim un ingredient de producte local, per alhora, promoure i donar a conèixer les empreses llagostereques i els productes de proximitat”.

D’altra banda per cada tapa que es faci en un dels establiments participants es segellarà la targeta Atapa’t, i entre tots els participants que completin la ruta es sortejarà un sopar per a dues persones a un dels restaurants de Llagostera.

Per donar a conèixer la campanya, aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del Festival Espurnes, s’han repartit 200 vals per aconseguir tapes gratuïtes als diferents bars adherits a la campanya.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS