En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Interterritorial de la Sanitat Pública ha eliminat les restriccions a l'hostaleria que contenia la Declaració d'Actuacions Coordinades aprovada la setmana passada i ha passat a "recomanacions" les que establia sobre l'oci nocturn.

Deixen de ser, doncs, d'obligat compliment, i passen a ser les Comunitats Autònomes les que tindran l'última paraula sobre les possibles restriccions a aquests sectors.

Un gir radical en relació a allò que es determinava la setmana passada després que diverses Comunitats Autònomes mostressin discrepàncies i que l'Audiència Nacional suspengués l'aplicació de les mesures després del recurs de Madrid.

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha subratllat que l'acord s'ha pres "per unanimitat".

Darias també ha indicat que la voluntat és que la Declaració d'Actuacions Coordinades modificada entri en vigor quan abans millor, i ha desitjat que el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la pugui publicar si pot ser aquest dijous. "El govern sempre escolta, a tothom", ha indicat Darias per justificar la rectificació de l'executiu.

També ha posat molt èmfasi al fet que s'hagi aconseguit un acord unànime -a excepció del País Basc, que no ha participat en la votació. "Vam entrar junts a la pandèmia i en sortirem junts", ha dit.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS