En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un agent de la Policia Municipal de Girona i una agent dels Agents Rurals en una inspecció en una botiga d'animals de Girona. / Foto: Agents Rurals

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Agents Rurals i la Policia Municipal de Girona han desplegat un dispositiu conjunt per inspeccionar les botigues de vendes d'animals a la ciutat i garantir el compliment de les normatives.

Per una banda, el cos d'Agents Rurals ha comprovat que es compleixi amb el control de la capacitat de cadells que pot acollir cada nucli zoològic, si s'ha respectat el període d'aclimatació i també s'ha comprovat els documents referents a la importació de gossos i altres tràmits sobre espècies exòtiques protegides.

Per l'altra, la Policia Municipal de Girona ha controlat que els establiments tinguessin els preus dels animals a la vista, que disposessin de fulls de reclamació o si en les factures es pot identificar els propietaris i el NIF.

Arran d'aquestes comprovacions, els dos cossos han denunciat algun dels establiments inspeccionats per incomplir les normatives vigents. Més enllà de la inspecció conjunta entre els dos cossos, els Agents Rurals i la Policia Municipal de Girona han col·laborat en altres accions com ara la detecció d'ús d'arts prohibits de pesca al riu Ter.

També s'han fet controls conjunts sobre la creació de nous corriols en rutes de BTT dins de l'Espai d'Interès Natural de les Gavarres.

Vota el número 1

Pel 18 de juny

COL·LABORADORS