En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels panells instal·lats a la llera de Sant Baldiri a Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En els darrers mesos hi ha hagut un increment d’activitats amb vehicles motoritzats a la zona de la llera del Riudaura.

Unes activitats que malmeten el medi natural. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Llagostera ha instal·lat uns panells informatius a la llera de la riera de Sant Baldiri on es recorda la prohibició de l’accés rodat a la zona.

La voluntat del consistori és la de mitigar els efectes perjudicials del trànsit rodat per a la flora i la fauna que es troba a l’Espai d’Interès Natural Massís Cadiretes-l’Ardenya.

Segons ha explicat el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, David Parron, amb la senyalització el que es pretén es dissuadir les pràctiques de trial, enduro i motocròs forapistes i bicicletes tot terreny a la llera de la riera, ja que aquestes activitats amenacen la pervivència d’espècies protegides.

D’altra banda, Parron també recorda que els Agents Rurals duen a terme actuacions a aquesta zona per controlar la circulació de vehicles rodats.

Des del consistori han fet una crida per demanar la col·laboració dels usuaris d’aquest entorn natural per conservar el seu alt valor ecològic, geològic, botànic i paisatgístic.

La instal·lació dels panells informatius ha tingut un cost de 845€ i s’ha realitzat conjuntament amb la col·laboració del Grup de Natura Sterna.

Vota el número 1

Pel 8 de juliol

COL·LABORADORS