En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El jutjat d'instrucció 1 de Santa Coloma de Farners, en funcions de guàrdia, ha deixat en llibertat el conductor detingut per l'accident mortal a la C-63 a Vidreres del passat dissabte.

Dos menors d'edat, una nena de 13 anys i un nen de 4 anys, van morir dissabte a la nit en un xoc frontal entre dos turismes.

L'arrestat, un home de 42 anys de nacionalitat marroquina i amb residència a Alemanya, va comparèixer ahir al jutjat i es va acollir al seu dret a no declarar. Al no sol·licitar-se cap mesura cautelar, aquest el va deixar en llibertat amb l'obligació d'assistir sempre que sigui requerit. La causa està oberta per dos delictes d'homicidi per imprudència i quatre de lesions greus.

Els fets van passar el dissabte a les 23.46 hores al quilòmetre 6 de la C-63, de Vidreres a Lloret de Mar, a tocar de la urbanització Aiguaviva Parc. El detingut és un home de 42 anys, nacionalitat marroquina i amb residència a Alemanya. Segons els Mossos d'Esquadra, tot apunta a una somnolència com la causa de l'accident.

Una de les víctimes mortals viatjava com a passatgera posterior en un dels vehicles en el qual anaven cinc persones més. L'altre menor viatjava com passatger posterior en el segon cotxe, on hi anaven tres ocupants més. Com a conseqüència de l'accident, el menor va resultar ferit crític i va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir posteriorment.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS