En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern ha aprovat aquest dimarts que el Departament de Salut pugui comunicar a les direccions les dades de vacunació de la covid-19 de l'alumnat i de tot el personal.

La modificació del Decret llei de mesures extraordinàries de caràcter social en centres educatius també permet comunicar les dades de l'extern que està en contacte amb els estudiants en l'entorn.

L'anterior decret llei, del novembre passat, preveia la comunicació de dades de Salut als centres per informar dels casos de la covid-19 i ara s'ha ampliat amb les dades de la vacunació.

La mesura ha de permetre que els centres coneguin l'estat vacunal d'alumnes i professors de cara a les quarantenes que s'hagin de fer en un grup, que afectaran les persones que hagin estat en contacte estret d'un positiu i no estiguin vacunades o no hagin passat la covid-19 en els darrers 6 mesos.

D'altra banda, el Govern ha aprovat destinar, a través del Departament d'Educació, un total de 42.879.672 € en matèria de personal per al curs actual, que suposa prorrogar el programa temporal de mesures extraordinàries del curs passat als centres educatius en el marc de la pandèmia de la covid.

Així, el Govern ha autoritzat un augment de crèdits, en el pressupost del 2020, prorrogat pel 2021, que afecten diferents conceptes pressupostaris del capítol 1 del Departament d'Educació.

Vota el número 1

Pel 9 de desembre

COL·LABORADORS