En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Agents de la Policia Local de Lloret de Mar. / Foto: Policia Local de Lloret

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Baralles entre menors a l'espai públic. Això és el que difonia i promovia el perfil d'Instagram 'LloretFight'. La Policia Local de Lloret ho va descobrir arran de la denúncia d'un veí i va començar a investigar-ho.

Els agents van descobrir que els responsables del compte eren dos joves del municipi, d'entre 13 i 16 anys. Els va citar a comissaria i també en va posar en coneixement els seus pares, i, després d'interrogar-los, els va ordenar que desactivessin el perfil.

Després i un cop tancada la investigació, la Policia ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia de menors per tal que determini si hi ha indicis d'algun tipus de delicte.

La policia també ha fet un seguiment per comprovar que no s'obria cap altre perfil similar i, de moment, no se n'ha detectat cap més.

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Lloret de Mar, Jordi Sais, ha explicat que el perfil no arribava a la vintena de seguidors i que s'hi havien penjat dos o tres vídeos. En tots ells, s'hi podien veure espentes i cops de puny.

Sais diu que s'ha actuat amb rapidesa per evitar que el problema "anés a més" i alerta de la perillositat d'aquest tipus de conductes i de la "denigració que suposen".

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS