En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una imatge d'arxiu del saló Girocòmic, el primer certamen que reprendrà l'agenda de Fira de Girona. / Foto: Girocòmic

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Fira de Girona es prepara per tornar a acollir certàmens després de l'aturada del sector obligada per la pandèmia de la covid-19.

I pocs dies després de tancar com a punt de vacunació massiu, el palau firal ja acollirà el primer saló.

Serà el Girocòmic, centrat en el món del còmic, el manga i l'entreteniment. La cinquena edició del certamen, que l'any passat es va suspendre, se celebrarà el cap de setmana del 9 i 10 d'octubre.

Segons avança l'organització, aquesta cinquena edició oferirà "activitats per a tots els públics, amb signatures d'autors, conferències, tallers infantils, projeccions, exhibicions, jocs de taula i videojocs".

El certamen "ja s'ha convertit en un punt de referència per als aficionats al món del còmic, gràcies als expositius que hi participen i a la gran varietat d'activitats complementàries" que tenen lloc durant el cap de setmana.

Per accedir a la fira caldrà haver comprat l'entrada a través de la web girocomic.cat. El portal posarà a la venda els tiquets a partir d'aquest divendres a les deu del matí. Seguint els protocols establerts, l'aforament serà limitat i caldrà dur mascareta en tot moment a l'interior del recinte.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS