En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El sector del lleure reivindica un conveni "digne" que garanteixi la millora de les condicions de prop de 26.000 persones a Catalunya. UGT, CCOO i USOC han lamentat la situació en què es troben els seus treballadors.

Els sindicats han anunciat mobilitzacions per reclamar una actualització salarial, així com la millora de les condicions de treball.

També han lamentat que el procés de mediació amb les patronals hagi fracassat, ja que la seva voluntat, creuen, ha estat "clarament orientada" a impedir un acord que "permeti avançar en la millora de les condicions de treball" del sector.

"Les propostes han anat encaminades a congelar els salaris, endurir les sancions, retallar la cobertura de les malalties, allargar els períodes de prova, i tot un seguit de mesures enfocades a empitjorar el conveni vigent", han reblat.

Així, denuncien que des del juny resten a l'espera de rebre una nova proposta per escrit en un termini màxim de quinze dies. "Han incomplert amb el seu compromís demostrant, un cop més, la seva irresponsabilitat envers la situació actual", han insistit.

Davant aquesta actitud "provocadora" i "inadmissible" els sindicats han anunciat que es manifestaran el pròxim 21 de setembre, a les 10 h, a la plaça Sant Jaume de Barcelona i el 29 de setembre davant el Parlament de Catalunya.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS