En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Llar de la gent gran de Llagostera tornarà a obrir les seves portes després de mesos tancada per la pandèmia i per les millores que s’han realitzat.

En concret obrirà el divendres 1 d’octubre, i una de les novetats és la nova gestió del servei de bar, que anirà a càrrec d’una empresa d’inserció solidària.

Pel que fa a les obres que s’hi ha fet, hi ha l’arranjament dels banys, la instal·lació d’una barra de bar nova i una extracció de fums, s’han restaurat les portes i s’ha pintat tot el local, com també s’ha instal·lat una nova il·luminació amb led i s’ha sectoritzats el magatzem amb una parat de pladur.

Segons ha explicat el regidor de la Gent Gran, Eduard Díaz, "tot i que els terminis per a l’execució de les obres i la posada al dia dels tràmits legals i burocràtics s’han allargat més del desitjat, finalment estem contents de poder reobrir aquest equipament amb una millora considerable de l’espai”.

Des de l’Ajuntament de Llagostera s’ha fet arribar un val per a una consumició gratuïta a totes les persones jubilades del municipi per tal de que puguin conèixer les millores realitzades a aquest equipament municipal i també aconseguir potenciar l’ús de l’espai.

Els treballs d’adequació han tingut un cost de 40.000€. De fet va ser l'actuació escollida pels llagosterencs en els últims pressupostos participatius.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS