En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informen els Mossos d'Esquadra, la temptativa de robatori a la benzinera de la Cellera de Ter va tenir lloc la matinada de dissabte.

Pels volts de la una de la nit, la policia va rebre l'avís que uns lladres havien intentar a robar a la benzinera que hi ha al carrer Doctor Codina de la Cellera de Ter.

En arribar al lloc, els agents van observar la porta d’accés de vidre amb un forat a la part inferior per on podia accedir una persona, però l’interior no estava regirat. Els Mossos van mirar les imatges de les càmeres de seguretat i van veure com dos individus havien estat donant puntades de peu a la porta fins a trencar-ne el vidre. Però un d'ells s'havia ferit a la cama i, per això, havien decidir anar-se'n.

Es va muntar un dispositiu per localitzar els lladres i, al cap de poc, van poder localitzar el seu cotxe a l'altura d'Anglès. La policia els va seguir, els va interceptar i, després d'identificar-los, els va detenir per temptativa de robatori amb força.

És tracta d'un un jove de 20 anys veí de Salt amb antecedents i un menor d'edat.

Dissabte mateix, el jove va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners i va quedar en llibertat provisional. El menor d'edat també va ser posat en llibertat i està a l'espera de comparèixer davant la Fiscalia de Menors.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS