En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les estances on hi havia la plantació. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra ha detingut dues persones, de 35 i 37 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut, com a responsables d'un cultiu de marihuana a Llagostera.

La policia els ha arrestat com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es remunten a principis de setembre quan agents de la Unitat d'Investigació van saber que en una finca hi podria haver una plantació. La investigació va concloure que hi havia signes evidents i aquest dijous 23 de setembre, juntament amb agents de l'ARRO, han entrat al domicili amb una ordre judicial.

Els agents han localitzat més de 900 plantes de marihuana dividides en 7 estances diferents. A més, han intervingut filtres, temporitzadors, focus, ventiladors, tubs, bombetes, bàscules i altre material utilitzat per facilitar el cultiu de les plantes. Els mossos també han detectat que l'escomesa de la llum estava manipulada.

Davant les evidències, la policia ha detingut els dos ocupants de la casa i encarregats de cuidar la plantació. Els arrestats passaran properament a disposició judicia

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS