En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d’Esquadra amb col·laboració amb la Policia Local de Salt van detenir el passat 24 setembre un home, com a presumpte autor de 5 robatoris amb violència i intimidació.

A principis de setembre els mossos de la Unitat d’Investigació de Girona van iniciar les gestions pertinents per determinar l’autoria de 5 robatoris violents comesos entre el 30 d’agost i el 7 de setembre a la població de Salt.

En tots els casos, les víctimes coincidien en la descripció del presumpte autor i en la violència emprada per aconseguir els objectes de valor. L’autor abordava a les víctimes, generalment gent gran, fins que aconseguia el botí.

Les indagacions van constatar que, presumptament, es tractava del mateix lladre i per aquest motiu es va emetre una ordre de detenció en cas de localitzar-lo.

El 24 de setembre els Mossos de la comissaria de Salt van ser requerits per l’autoritat judicial per donar-los auxili en un desnonament al carrer Doctor Ferran de la mateixa localitat. En arribar al lloc un home es va enfrontar als agents i va ser detingut per atemptat.

Posteriorment, els agents van comprovar que l’home era la persona que tenia pendent l’ordre de detenció pels robatoris violents. Es tracta d'un veí de Salt, de 21 anys i de nacionalitat marroquina.

D’altra banda, agents de la Policia Local de Salt van detenir in fraganti el passat 28 de setembre un home, de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un robatori violent.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el n'ha decretat l’ingrés a presó dels dos homes.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS