En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La patronal PIMEComerç reclama que els comerciants puguin recuperar l’aforament i el règim horari establert a la llei de comerç, serveis i fires de Catalunya perquè "la limitació ja no té sentit", amb les dades actuals.

En un comunicat en representació de diverses associacions de comerç del territori afiliades a l’entitat, consideren un "greu error" l’última resolució publicada pel Departament de Salut de la Generalitat que no contempla la possibilitat d’obertura comercial més enllà de les deu de la nit.

Aquest fet perjudica determinats comerços, situats en municipis declarats com a turístics i que actualment disposen d'un horari reduït i "veuen minvada la seva capacitat per poder recuperar-se econòmicament".

Davant les dades actuals "tan favorables" en l’evolució de la pandèmia i tenint en compte el percentatge d’immunitat comunitària que hi ha actualment, el president de PIMEComerç, Àlex Goñi, considera que "ja no hi ha justificació per a seguir mantenint aquestes limitacions". "És necessari recuperar el normal funcionament de l’activitat en aquests àmbits", afegeix.

"El comerç que viu sobretot del turisme ja ha perdut molts diners amb la limitació horària que ha tingut durant la campanya d’estiu", diu, tot argumentant que "aquesta limitació no permet dur a terme dinamitzacions comercials com per exemple les Shopping Nights".

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS