En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament de Salut administrarà de forma simultània la vacuna de la grip i la tercera dosi contra la covid a persones majors de 70 anys. Ho ha dit aquest dimecres el seu conseller, Josep Maria Argimon.

Ha anunciat que la campanya començarà a la majoria de centres a partir del pròxim dilluns 25 d'octubre, tot i que en certs equipaments concrets ho farà dos dies després, a partir del dimecres 27.

Argimon ha defensat que hi ha estudis n'avalen la possibilitat de fer-ho, però també ha alertat que requerirà una gestió que serà "complexa".

Pel que fa a la situació epidemiològica, el conseller ha apuntat que el repunt en el risc de rebrot i la velocitat de reproducció era "previsible" i que seguiran gestionant la pandèmia dia a dia. Segons Salut aquest dimecres l'Rt se situa en l'1,02, 7 centèsimes més que fa 24 hores. El risc de rebrot també creix, ho fa 3 punts i és ara de 45.

Preguntat per la implementació del certificat covid més enllà del sector de l'oci nocturn, Argimon no ha volgut entrar en detalls i ha assenyalat que com a menys llocs s'hagi de fer, "millor". En aquest sentit, no ha volgut posar una xifra, i s'ha limitat a dir que no dependrà tant dels indicadors, com de l'impacte de la covid-19 en tot el sistema sanitari.

Vota el número 1

Pel 8 de juliol

COL·LABORADORS