En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'aforament a l'oci nocturn s'amplia al 80% des d'aquest divendres i el dels gimnasos arriba al 100%. Així ho concreta la nova resolució de mesures per contenir la pandèmia que publica aquest divendres el DOGC.

D'aquesta manera, l'aforament creix 10 punts en el cas de les discoteques i la resta de locals d'oci nocturn o assimilats i ho fa 20 punts en el cas d'instal·lacions esportives interiors.

Continuarà vigent, com fins ara, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1 de la matinada i les 6 del matí, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22h i les 6h.

L'ús de la mascareta també continuarà sent obligatori en interiors.

De fet, la sala contenciosa-administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya també ha avalat el relaxament de mesures en activitats culturals, d'espectacles públics, recreatives i esportives i assemblees d'entitats, que exigeixen bona ventilació als espais tancats però també permeten públic dret i ballant i la venda de menjar i beguda sota certes condicions.

També s'autoritzen els serveis de restauració dins dels recintes de parcs i fires d'atraccions, i els congressos, convencions, fires comercials i festes majors.

En les activitats recreatives musicals i d'oci nocturn i els concerts amb públic dempeus i ballant caldrà seguir exigint el passaport covid o una prova PCR negativa com a molt 72 hores abans.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS