En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Part del botí que es van emportar els lladres. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut 3 homes de 27 i 43 anys per furtar productes en dos supermercats de la Bisbal d'Empordà i Vall-llobrega per valor de 890 euros.

El passat 20 d'octubre els agents van rebre la trucada d'alerta d'un establiment de la Bisbal que els havien robat alguns articles.

A través de la descripció que van donar els responsables, els agents van seguir discretament un vehicle que encaixava i van comprovar que s'aturava en un altre supermercat, en aquest cas a Vall-llobrega.

La patrulla de paisà va esperar que sortissin del supermercat i els va identificar i escorcollar. Va ser aleshores quan els Mossos van veure que portaven una bossa gran d’escombraries plenes de llaunes d’escopinyes.

Al maleter hi havia dues bosses més, d'idèntiques característiques, plenes de llaunes, preservatius i lubricants, dentífrics i raspalls de dents. Tots ells duien pantalons molt amples i amb les butxaques modificades artesanalment per poder-hi ficar i amagar molts petits productes sense ser detectats en passar per caixa i sortir de l’establiment.

Els detinguts, amb múltiples antecedents per fets similars, seran citats properament per declarar davant l'autoritat judicial competent dels jutjats de La Bisbal d’Empordà.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS