En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El president de la Cambra de Comerç de Girona durant la presentació de la fira TreballemGi. / Foto: Cambra de Comerç de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb l'objectiu d'introduir els joves en el mercat laboral, la Cambra de Comerç de Girona torna a organitzar la fira TreballemGi.

L'any passat es va fer en format virtual i aquest 2021 la Cambra de Comerç ha optat per mantenir-ho telemàtic.

La fira es farà el proper dimecres 10 de novembre i hi participaran 55 empreses que oferiran més de 160 llocs de feina als joves.

Hi haurà ofertes per diferents perfils professionals dels camps de les activitats físiques i esportives, l'administració i gestió, l'arquitectura i enginyeria, el comerç, l'edificació i l'obra civil, l'educació, l'electricitat i l'electrònica, la mecànica, l'hostaleria, la imatge personal, l'informàtica, la instal·lació, el manteniment, la logística i gestió de magatzems, la sanitat i el transport.

L'any passat aquesta fira va comptar amb 36 empreses participants i van oferir 176 llocs de feina als 542 inscrits. En les edicions anteriors s'havia fet en format presencial on hi havia més de 2.000 assistents, 148 empreses i 322 ofertes de feina.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS