En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les dues propostes de la nova imatge de Participació Ciutadana de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera ha posat en marxa la plataforma Decidim, un espai per facilitar la participació ciutadana al municipi.

Coincidint amb l’activació d’aquest portal s’ha iniciat el procés de votació de la imatge gràfica que ha de servir per identificar les accions i els processos de participació ciutadana que es facin a Llagostera.

El passat 30 de setembre es va dur a terme al Teatre del Casino Llagosterenc un acte per a fer una pluja d’idees per tal de realitzar la nova imatge gràfica. D’aquí n’ha sortit dues propostes encarregades a l’estudi de disseny Superlatiu que ara es poden votar.

Les votacions es poden fer des de la nova plataforma Decidim fins al diumenge 21 de novembre a les 12h de la nit i l’endemà dilluns 22 de novembre es donarà a conèixer el resultat.

Per poder votar no es necessari estar registrat a la plataforma, tot i que des de l’Àrea de Promoció de l’Ajuntament de Llagostera animem a fer-ho per poder estar informat de tots els processos que es realitzin.

Per realitzar la votació cal estar empadronat a Llagostera, identificar-se amb el DNI i la data de naixement i tenir 16 anys en endavant.

Per facilitar i dinamitzar, la participació ciutadana a Llagostera, des de l'Ajuntament s'ha actualitzat el reglament de participació ciutadana, s'han creat diversos consells participatius i també s'han adherit a la plataforma Decidim de la Diputació de Girona, amb la voluntat de vehicular tots els processos participatius que es portin a terme.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS