En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Estudiants entrant i sortin de la Facultat de Dret de la UdG. / Foto: arxiu ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'informe del Center for World University Rankings (CWUR) situa la UdG a la posició 708 d'una classificació internacional que ha avaluat 18.000 universitats de tot el món i al lloc 25 a nivell estatal.

La organització ofereix cada any una anàlisi completa de la situació global de les institucions dedicades a l'ensenyament superior. Per fer-ho, contempla set indicadors objectius.

A diferència d'altres edicions, en aquesta ocasió atorga més rellevància que mai a la recerca, que determina el 70% de la valoració global.

Per calcular la posició de cada centre, té en compte la qualitat de l'educació en funció del nombre d'antics alumnes que han obtingut importants premis i medalles internacionals (15%); la inserció laboral dels estudiants i la seva consecució de llocs directius en les principals empreses de tot el món (15%); el nombre d'acadèmics premiats amb guardons de prestigi internacional (15%); l'impacte de la recerca mesurat pel nombre total de treballs científics (15%), la seva qualitat (15%) i influència en revistes científiques de primer nivell (15%); i, finalment, el nombre d'articles més citats (15%).

Amb aquests elements, l'ens situa la Universitat de Girona entre el 4% de les millors institucions del seu àmbit a tot el món.

El CWUR és una institució que es dedica a oferir assessorament en polítiques, coneixements estratègics i serveis de consultoria a governs i universitats per millorar els seus resultats educatius i de recerca.

Vota el número 1

Pel 18 de juny

COL·LABORADORS