En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La regidora de feminismes, Anna Viñas, presentant la campanya. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La campanya “Això és violència” es va posar en marxa dijous en motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Consisteix en col·locar cartells als establiments comercials de Llagostera i a espais de restauració per generalitzar la reflexió ciutadana del municipi.

La campanya és el resultat d’un treball de reflexió de les diferents àrees de l’Ajuntament on es visualitzen totes les violències que es viuen dia a dia, i que en moltes ocasions no es perceben o es normalitzen.

També vol ser una denúncia a les violències que cal eradicar, tal com va detallar la regidora de feminisme, Anna Viñas, a l’acte institucional en motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones realitzat dijous al Teatre del Casino Llagosterenc.

Durant l’acte, a part de presentar aquesta campanya, també es va llegir el manifest del 25N i seguidament es va procedir a la projecció de dos documentals sobre violència masclista “Je suis ordinarie” de Clhoé Fontaine i “El orden de las cosas” dels germans Alenda.

Vota el número 1

Pel 16 de desembre

COL·LABORADORS